Juuretis GEO 17 LYO 2 D

6,00 

Juuretis GEO 17 LYO 2 D hapendatud piimatoodete – pehme juustu – valgehallitus juustu Camembert, Brie tüüpi juustu valmistamiseks – Valmimise juuretis valmistatud Geotrichum candidumist. Geotrichum kasvab kiiresti juustu pealispinnal ja omab sünergiat Penicillium candidumiga. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D

5,50 

Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D hapendatud piimatoodete – pehme juustu – valgehallitus juustu Camembert, Brie tüüpi juustu valmistamiseks – Valmimise juuretis valmistatud Penicillium candidumist. Penicillium candidum on Penicillium camembert´i tavanimetus. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis PROBAT 222 LYO 100 DCU

17,00 

Juuretis PROBAT 222 LYO 100 DCU hapendatud piimatoodete – hapupiima, hapukoore, kohupiima valmistamiseks – mesofiilsete mitme-liigiliste DL piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU SALE

Algne hind oli: 15,50 €.Current price is: 13,50 €.

Soodushind seoses parim enne kuupäeva puhul, kõik tooted on kinnised ja avamata!

Kontsentreeritud lüofiliseeritud juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU poolkõva ja kõva juustu valmistamiseks.

Nordwise hapusaia juuretis 7g

3,00 

Nordwise® hapusaia juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.

Nordwise kurgijuuretis maitseaineseguga 20,4g

4,00 

Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud elusad bakterid, mis kindlustavad stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.

Nordwise leivajuuretise komplekt 13g

3,70 

Küpseta leiba kodus!

Nordwise® leiva juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.

Leivajuuretise karbist leiad juuretise ja pärmi pakikese.

Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU

13,00 

Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D

18,00 

Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks.  Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse  poolt Šveitsi-tüüpi juustus.

Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU

15,50 

Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.

Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU

11,00 

Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.

Juuretis Danisco VEGE 033 LYO 200 DCU

26,00 

Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.