Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU

14.40 

Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kristi Pärn, tel: +372 517 4056 või kristi.parn@veikand.ee

Laos

Tootekood: IDC0116 Kategooriad: , , , , ,

Kirjeldus

Koostises: Lactobacillus rhamnosus, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii

Omadused: Juuretis piimatoodetele. Väga aeglane ja vähese hapnemisega, moodustades vähesel määral L (+) tüüpi piimhapet, äädikhapet ja propioonhapet. Moodustab väga vähesel määral teisi happeid, nagu ka diatsetüüli.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU lisatakse koos juuretisega. Ta mõjutab positiivses suunas hapendatud toodete tekstuuri ja/või maitset, säilitades toodete iseloomulikud organoleptilised omadused.

Kasutatakse värsketes hapendatud toodetes ja juustudes.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU aitab säilitada toodete värskust säileaja jooksul, samuti aitab ära hoida osade kõrvalmaitsete teket säileaja ja transpordi jooksul.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU inhibeerib mittesoovitatavate mikroorganismide arengut bioloogilisel viisil – nt. pärmide, hallituste ja heterofermentatiivsete piimhappebakterite.

Efektiivus sõltub saastumist põhjustanud mikroorganismide tüvedest ja liikidest.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU ei ole mõeldud juustudes aukude moodustamiseks.

 

Kasutamine:

Hapendatud tooted:      Soovituslik doos:             100 – 150 DCU / 100 kg lõpptootele

(nt. jogurt, hapupiim, hapukoor, jne.)                   või 10 – 50 DCU / 100 l piimale *

Kohupiim                                                                     100 – 150 DCU / 100 kg kohupiimale

või 10-30 DCU / 100 l piimale

Mozzarella                                                                    100 – 150 DCU / 100 l soolveele

Feta ja feta-tüüpi juustud

Traditsiooniline                                                            5 – 20 DCU / 100 l piimale

UF                                                                                   20 – 100 DCU / 100 kg kontsentraadile

Pakis                                                                               40 – 150 DCU / 100 kg kontsentraadile

*sõltub tehnoloogiast (hapnemise temperatuurist, doseeritavast kogusest)
Doseeritav kogus on soovituslik. Tegelik doseeritavkogus võib olla vajalik sõltuvalt tehnoloogiast, rasvasisaldusest ja soovitud toote omadusest sõltuvalt.

On soovitatav teha analüüse kõikide tootegruppide osas, mis sisaldavad värvaineid, värvuse muutust võib esineda sünteetilistel värvainetel – päikeseloojangukollane, karmoisiin, võlupunane (RED 40), erkpunane 4 R ja brilliantsinine.

Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada säilejuuretis koos hapendamisejuuretisega otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~5…10 min.

Lisainformatsioon: Holdbac YM juuretised on väljatöötatud, testitud ja müüakse baseerudes nende kaitsvatele omadustele. Kliendid, kes kasutavad neid juuretisi teistes tootegruppides teevad seda omal vastutusel.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU kasutatakse kui lisajuuretis koos hapendamisejuuretisega.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril  – 18°C.

Valmistatud: Danisco Niebüll, Saksamaa

Halal ja Kosher sertifitseeritud

Lisainfo

Kaal 0.01 kg
Mõõtmed 14.5 × 12 × 0.6 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU”