Kirjeldus
Koostises: Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii.
Kasutamine: Soovituslik doos:
Kõvad juustud / Emmental /Baby Swiss: 0,02 – 0,2 D / 100 l piimale
Ameerika Šveitsi tüüpi juustud: 0,01 – 0,02 D / 100 l piimale
Pool-kõva Maasdammer tüüpi juustud (kiiresti valmivad suure auguga juustud: 0,1 – 0,3 D / 100 l piimale
*Doseeritavad kogused on soovituslikud. Doseeritav kogus sõltub kasutatavast tehnoloogiast, toote rasvasusest ja soovitud lõpptoote omadustest.
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada säilejuuretis koos hapendamisejuuretisega otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~5…10 min.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril – 18°C
Valmistatud: Danisco Niebüll, Saksamaa
Halal ja Kosher sertifitseeritud.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.