Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D
18,00 €
Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks. Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse poolt Šveitsi-tüüpi juustus.
Laos
Tootekood:
IDC0212
Kategooriad: Juuretised, Juustule
Koostisosad: Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii.
Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutaud piima (sisaldab laktoosi).
Kasutamine: Soovituslik doos:
Kõvad juustud / Emmental /Baby Swiss: 0,02 – 0,2 D / 100 l piimale
Ameerika Šveitsi tüüpi juustud: 0,01 – 0,02 D / 100 l piimale
Pool-kõva Maasdammer tüüpi juustud (kiiresti valmivad suure auguga juustud: 0,1 – 0,3 D / 100 l piimale
*Doseeritavad kogused on soovituslikud. Doseeritav kogus sõltub kasutatavast tehnoloogiast, toote rasvasusest ja soovitud lõpptoote omadustest.
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada säilejuuretis koos hapendamisejuuretisega otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~5…10 min.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril – 18°C
Valmistatud: Danisco Niebüll, Saksamaa
Halal ja Kosher sertifitseeritud
Kaal | 0,030 kg |
---|---|
Mõõtmed | 20 × 15 × 0,5 cm |
Sarnased tooted
MAKSEVIISID
TARNE
Klienditeenindus
Ettevõte
AS Veikand (reg. 10313504) © 2024. Välja tn 7, 80010 Pärnu, Eesti