Kirjeldus
Koostises: Keefiriseente mikrofloora, keefiri pärmid, piimahappebakterid: Lactococcus lactis subsp., Leuconostoc sp., Lactobacillus sp., Streptococcus thermophilus.
Kasutamine: Soovituslik doos: keefiri valmistamiseks 1 pakk / 1000 l piimale.
Doseeritav kogus on soovituslik. Lisa kogus võib olla vajalik sõltuvalt tehnoloogiast, rasvasisaldusest ja soovitud toote omadusest sõltuvalt. Me ei võta endale vastutust põhjendamatu taotluse puhul.
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~20 min.
Soovituslik hapendamise temperatuur: 23 – 26 °C.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril – 18°C.
Valmistatud: Danisco Niebüll, Saksamaa
Halal ja Kosher sertifitseeritud.
Laadi alla: CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L kirjeldus ja kasutusjuhis
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.