Tagasi toodete juurde
Säilejuuretis HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU SALE
27,00 € Algne hind oli: 27,00 €.18,00 €Current price is: 18,00 €.
Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L
18,00 €
Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Laos
Tootekood:
IDC0174
Kategooriad: Juuretised, Keefirile
Koostisosad: Keefiriseente mikrofloora, keefiri pärmid, piimahappebakterid: Lactococcus lactis subsp., Leuconostoc sp., Lactobacillus sp., Streptococcus thermophilus.
Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutaud piima (sisaldab laktoosi).
Kasutamine: Soovituslik doos: keefiri valmistamiseks 1 pakk / 1000 l piimale.
Doseeritav kogus on soovituslik. Lisa kogus võib olla vajalik sõltuvalt tehnoloogiast, rasvasisaldusest ja soovitud toote omadusest sõltuvalt. Me ei võta endale vastutust põhjendamatu taotluse puhul.
Kasutamisjuhis: Piim pastöriseerida temp. 95 °C / 5-10 min, jahutada hapendamise temperatuurile 23…26 °C. Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Soovituslik doos 1 pakend / 1000 l piimale. Segada aeglaselt 5…10 min.
Hapendada kuni ph 4,6 … 4,65 (~ hapnemise aeg 15 … 18 h).Peale hapendamist segada ühtlaseks ja jahutada 10 … 16°C-ni, pakendada, seejärel järeljahutada ja säilitada temp. 4…6°C.
Soovitatav on kasutada korraga kogu pakend, et oleks tagatud toote ühtlane kvaliteet.
Säilitamine:12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril – 18°C.
Valmistatud: Danisco Niebüll, Saksamaa
Halal ja Kosher sertifitseeritud
Kaal | 0,01 kg |
---|---|
Mõõtmed | 14,5 × 12 × 0,3 cm |
Sarnased tooted
Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU SALE
Säilejuuretis HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU SALE
MAKSEVIISID
TARNE
Klienditeenindus
Ettevõte
AS Veikand (reg. 10313504) © 2024. Välja tn 7, 80010 Pärnu, Eesti