Kirjeldus
Koostises: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Kasutamine: Soovituslik doos: jogurti valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 l piimale.
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min.
Soovituslik hapendamise temperatuur: 35 – 45 °C.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= 4°C.
Valmistatud: Iff Danisco Sassenage France
Halal ja Kosher sertifitseeritud.
Lae alla: Jogurti valmistamise juhis
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.