Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU

12.00 

Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks.

Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kristi Pärn, tel: +372 517 4056 või kristi.parn@veikand.ee

Laos

Tootekood: IDC0209 Kategooria:

Kirjeldus

Koostises: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

Kasutamine: Soovituslik doos: jogurti valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 l piimale.

Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min.

Soovituslik hapendamise temperatuur: 35 – 45 °C.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= 4°C.

Valmistatud: Iff Danisco Sassenage France

Halal ja Kosher sertifitseeritud.

Lae alla: Jogurti valmistamise juhis

Lisainfo

Kaal 0.014 kg
Mõõtmed 13 × 0.5 × 17 cm

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU”