Sorteeri
Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU
5,50 €Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU
13,00 €Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Nordwise leivajuuretise komplekt 13g
3,70 €Küpseta leiba kodus!
Nordwise® leiva juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.
Leivajuuretise karbist leiad juuretise ja pärmi pakikese.
Nordwise hapusaia juuretis 7g
3,00 €Nordwise® hapusaia juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.
Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L
18,00 €Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Laapensüüm Marzyme MT 2200
46,00 €Marzyme on laapensüüm, mis on toodetud puhastatud kultuuri Rhizomucor miehei poolt. Marzyme MT 2200 (2200 IMCU / g (International Milk Clotting Units – Rahvusvaheline Piima Kalgenemise Ühik)) kuulub mikrobioloogilist päritolu laapensüümide gruppi.
Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU
11,00 €Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.
Juuretis Danisco VEGE 053 LYO 200 DCU
28,00 €Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D
18,00 €Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks. Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse poolt Šveitsi-tüüpi juustus.
Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU
15,50 €Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.
Nordwise kurgijuuretis maitseaineseguga 20,4g
4,00 €Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud elusad bakterid, mis kindlustavad stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.
Säilejuuretis HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU SALE
Soodushind seoses parim enne kuupäeva puhul, kõik tooted on kinnised ja avamata!
Juuretis on spetsiaalselt valitud mitmeliigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.