Sorteeri
Juuretis GEO 17 LYO 2 D
6,00 €Juuretis GEO 17 LYO 2 D hapendatud piimatoodete – pehme juustu – valgehallitus juustu Camembert, Brie tüüpi juustu valmistamiseks – Valmimise juuretis valmistatud Geotrichum candidumist. Geotrichum kasvab kiiresti juustu pealispinnal ja omab sünergiat Penicillium candidumiga. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D
5,50 €Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D hapendatud piimatoodete – pehme juustu – valgehallitus juustu Camembert, Brie tüüpi juustu valmistamiseks – Valmimise juuretis valmistatud Penicillium candidumist. Penicillium candidum on Penicillium camembert´i tavanimetus. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis PROBAT 222 LYO 100 DCU
17,00 €Juuretis PROBAT 222 LYO 100 DCU hapendatud piimatoodete – hapupiima, hapukoore, kohupiima valmistamiseks – mesofiilsete mitme-liigiliste DL piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU
15,50 €Kontsentreeritud lüofiliseeritud juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU poolkõva ja kõva juustu valmistamiseks.
Nordwise hapusaia juuretis 7g
3,00 €Nordwise® hapusaia juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.
Nordwise kurgijuuretis maitseaineseguga 20,5g
4,00 €Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud elusad bakterid, mis kindlustavad stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.
Nordwise leivajuuretise komplekt 13g
3,70 €Küpseta leiba kodus!
Nordwise® leiva juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.
Leivajuuretise karbist leiad juuretise ja pärmi pakikese.
Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU
13,00 €Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D
18,00 €Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks. Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse poolt Šveitsi-tüüpi juustus.
Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU
15,50 €Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.
Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU
11,00 €Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.
Juuretis Danisco VEGE 033 LYO 200 DCU
26,00 €Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.