Laapensüüm Marzyme MT 2200

46,00 

Marzyme on laapensüüm, mis on toodetud puhastatud kultuuri Rhizomucor miehei poolt. Marzyme MT 2200 (2200 IMCU / g (International Milk Clotting Units – Rahvusvaheline Piima Kalgenemise Ühik)) kuulub mikrobioloogilist päritolu laapensüümide gruppi.

In stock

SKU: IDC0170 Categories: , ,

Koostiseosad: Proteaas (päritolu Rhizomucor miehei), naatriumkloriid

Kasutamine: Soovituslikud tüüpilised doseeritavad kogused:

Fromage fraise 0,3 g + 3 ml vesi / 100 l piimale

Kitsejuust 0,3…0,65 g + 3…6,5 ml vesi / 100 l piimale

Poolkõva juust 1,2…1,5 g + 12…15 ml vesi / 100 l piimale

Cheddar ja Itaalia juust 2,3…2,7 g + 23…27 ml vesi / 100 l piimale

*Individuaalsed doseeritavad kogused sõltuvad järgmistest teguritest:

– juustupiima temperatuurist

– juustu piima pH-st laabi lisamisel

– juustu tüüp ja soovitud kalgenemise aeg

– juuretise omadustest

– kaltsiumi sisaldus naturaalselt / lisatuna

Kasutamisjuhis: Kasutamiskogus oleneb kasutatavast tehnoloogiast ja soovitud toote omadustest. Laapensüümil on juustu valmistamise protsessis kahekordne toime:1)  Kappa kaseiini hüdrolüüs, mille tulemusena piim kalgeneb. 2) juustu valmimise protsessi käigus proteolüütiline aktiivsus.

Laapensüüm on pulbrilisel kujul, hästi lahustuv, lahustada külmas joogivees (kloorivabas). Lahjendada 10 korda enne kasutamist (näiteks: lahustada 100g pulbrit 900 ml külmas joogivees).

Allpool olevad andmed on üldised keskmised soovituslikud kogused 100 l piimale lisamiseks:

Hapendatud värske juust 300 – 900 IMCU

Toorjuust 1000 – 1800 IMCU

Pool-kõva juust 2600 – 3300 IMCU

Cheddar ja Itaalia

pool-kõva juust 5100 – 5900 IMCU

Säilitamine: Säilitada originaal pakendis jaheda, kuivas ja pimedas. Transport toatemperatuuril. Säileaeg: 24 kuud tootmiskuupäevast temperatuuril vahemikus 0°C ja + 7°C.

Valmistatud: DuPont Danisco France SAS

Halal ja Kosher sertifitseeritud

Weight 0,5 kg
Dimensions 8 × 8 × 15,7 cm