Laapensüüm Marzyme MT 2200
46,00 €
Marzyme on laapensüüm, mis on toodetud puhastatud kultuuri Rhizomucor miehei poolt. Marzyme MT 2200 (2200 IMCU / g (International Milk Clotting Units – Rahvusvaheline Piima Kalgenemise Ühik)) kuulub mikrobioloogilist päritolu laapensüümide gruppi.
Laos
Koostiseosad: Proteaas (päritolu Rhizomucor miehei), naatriumkloriid
Kasutamine: Soovituslikud tüüpilised doseeritavad kogused:
Fromage fraise 0,3 g + 3 ml vesi / 100 l piimale
Kitsejuust 0,3…0,65 g + 3…6,5 ml vesi / 100 l piimale
Poolkõva juust 1,2…1,5 g + 12…15 ml vesi / 100 l piimale
Cheddar ja Itaalia juust 2,3…2,7 g + 23…27 ml vesi / 100 l piimale
*Individuaalsed doseeritavad kogused sõltuvad järgmistest teguritest:
– juustupiima temperatuurist
– juustu piima pH-st laabi lisamisel
– juustu tüüp ja soovitud kalgenemise aeg
– juuretise omadustest
– kaltsiumi sisaldus naturaalselt / lisatuna
Kasutamisjuhis: Kasutamiskogus oleneb kasutatavast tehnoloogiast ja soovitud toote omadustest. Laapensüümil on juustu valmistamise protsessis kahekordne toime:1) Kappa kaseiini hüdrolüüs, mille tulemusena piim kalgeneb. 2) juustu valmimise protsessi käigus proteolüütiline aktiivsus.
Laapensüüm on pulbrilisel kujul, hästi lahustuv, lahustada külmas joogivees (kloorivabas). Lahjendada 10 korda enne kasutamist (näiteks: lahustada 100g pulbrit 900 ml külmas joogivees).
Allpool olevad andmed on üldised keskmised soovituslikud kogused 100 l piimale lisamiseks:
Hapendatud värske juust 300 – 900 IMCU
Toorjuust 1000 – 1800 IMCU
Pool-kõva juust 2600 – 3300 IMCU
Cheddar ja Itaalia
pool-kõva juust 5100 – 5900 IMCU
Säilitamine: Säilitada originaal pakendis jaheda, kuivas ja pimedas. Transport toatemperatuuril. Säileaeg: 24 kuud tootmiskuupäevast temperatuuril vahemikus 0°C ja + 7°C.
Valmistatud: DuPont Danisco France SAS
Halal ja Kosher sertifitseeritud
Kaal | 0,5 kg |
---|---|
Mõõtmed | 8 × 8 × 15,7 cm |