Sorteeri
Juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU SALE
Soodushind seoses parim enne kuupäeva puhul, kõik tooted on kinnised ja avamata!
Kontsentreeritud lüofiliseeritud juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU poolkõva ja kõva juustu valmistamiseks.
Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D
18,00 €Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks. Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse poolt Šveitsi-tüüpi juustus.
Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L
18,00 €Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU
5,50 €Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis Danisco VEGE 033 LYO 200 DCU
26,00 €Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis Danisco VEGE 053 LYO 200 DCU
28,00 €Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis GEO 17 LYO 2 D
6,00 €Juuretis GEO 17 LYO 2 D hapendatud piimatoodete – pehme juustu – valgehallitus juustu Camembert, Brie tüüpi juustu valmistamiseks – Valmimise juuretis valmistatud Geotrichum candidumist. Geotrichum kasvab kiiresti juustu pealispinnal ja omab sünergiat Penicillium candidumiga. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D
5,50 €Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D hapendatud piimatoodete – pehme juustu – valgehallitus juustu Camembert, Brie tüüpi juustu valmistamiseks – Valmimise juuretis valmistatud Penicillium candidumist. Penicillium candidum on Penicillium camembert´i tavanimetus. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis PROBAT 222 LYO 100 DCU
17,00 €Juuretis PROBAT 222 LYO 100 DCU hapendatud piimatoodete – hapupiima, hapukoore, kohupiima valmistamiseks – mesofiilsete mitme-liigiliste DL piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU
13,00 €Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Laapensüüm Marzyme MT 2200
46,00 €Marzyme on laapensüüm, mis on toodetud puhastatud kultuuri Rhizomucor miehei poolt. Marzyme MT 2200 (2200 IMCU / g (International Milk Clotting Units – Rahvusvaheline Piima Kalgenemise Ühik)) kuulub mikrobioloogilist päritolu laapensüümide gruppi.
Nordwise hapusaia juuretis 7g
3,00 €Nordwise® hapusaia juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.