Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D

18,00 

Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks.  Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse  poolt Šveitsi-tüüpi juustus.

Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L

18,00 

Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis CHOOZIT MA 14 LYO 50 DCU

10,00 

Homofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakteritega juuretis hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU

5,50 

Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis Danisco VEGE 033 LYO 200 DCU

23,00 

Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis Danisco VEGE 053 LYO 200 DCU SALE

24,00 

Soodushind seoses parim enne kuupäeva puhul, kõik tooted on kinnised ja avamata!

Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis Danisco VEGE 061 LYO 200 DCU

30,00 

Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU

13,00 

Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis YO-MIX 883 LYO 50 DCU

7,00 

Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Laapensüüm Marzyme MT 2200

46,00 

Marzyme on laapensüüm, mis on toodetud puhastatud kultuuri Rhizomucor miehei poolt. Marzyme MT 2200 (2200 IMCU / g (International Milk Clotting Units – Rahvusvaheline Piima Kalgenemise Ühik)) kuulub mikrobioloogilist päritolu laapensüümide gruppi.

Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU

11,00 

Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.

Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU

15,50 

Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.