Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU

13,00 

Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Laos

Tootekood: IDC0209 Kategooriad: ,

Koostisosad: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutatud piima (sisaldab laktoosi).

Kasutamine: Soovituslik doos: jogurti valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 l piimale.

Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min. Soovituslik hapendamise temperatuur: 35 – 45 °C.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= 4°C.

Valmistatud: Iff Danisco Sassenage France

Halal ja Kosher sertifitseeritud

Kaal 0,014 kg
Mõõtmed 13 × 0,5 × 17 cm