Pood

Hamburgeri press Ø160mm roostevaba

95,00 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hamburgeri press Ø50mm roostevaba

57,00 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hamburgeri press Ø75mm

55,00 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hamburgeri press ovaalne 105x75mm

70,00 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hamburgeri press süda 100x85mm

57,00 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hapniku eraldajad 504A50CC

16,00 

Hapniku eraldajad pannakse toidupakenditesse ja suletakse seejärel pakendi atmosfääri muutmiseks (st hapniku eemaldamiseks lämmastiku ja süsinikdioksiidi jäämiseks).

 

Jaapani kokanuga SANTOKU 24.555.18 must

50,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D

18,00 

Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks.  Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse  poolt Šveitsi-tüüpi juustus.

Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L

18,00 

Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis CHOOZIT MA 14 LYO 50 DCU

10,00 

Homofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakteritega juuretis hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU

5,50 

Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis Danisco VEGE 033 LYO 200 DCU

23,00 

Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis Danisco VEGE 061 LYO 200 DCU

30,00 

Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU

13,00 

Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis YO-MIX 883 LYO 50 DCU

7,00 

Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juurviljalõikur VC450

715,00 

Juurviljalõikur, mis on mõeldud suurte koguste köögiviljade tükeldamiseks.

Kaabits/spaatel

2,00 

Kasutatakse toiduainetetööstuses.

Lisaküsimuste korral võta ühendust tehnoloogiga Liina Raja, tel: +372 5916 3700 või liina.raja@veikand.ee

Kaliibrimõõtja

5,00 

Spetsiaalne mõõdulint läbimõõdu määramiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust tehnoloogiga Liina Raja, tel: +372 5916 3700 või liina.raja@veikand.ee

Käsiklipsaator

385,00 

Käsiklipsaator on mõeldud vorstiseguga täidetud vorstikestade sulgemiseks metallklambritega, samuti erinevate singivõrkude ja vaakumkottide sulgemiseks.

Kastikäru

85,00 

Lihtsustage transporti laos, töökojas või teistes keskkondades selle tugeva kastikäruga.

Kindapingutid NIROFLEX EASE 10tk

5,00 

Kindapingutid metallkinnastele, et tagada kinda parem sobimine ja selle tõttu ka tõhusam töö.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Kinkekaart

10,00 100,00 

Selle kinkekaardiga saab kasutaja osta Saksavorsti e-poest valitud summa eest tooteid.

Klipsaator TIPPER TIE TCNV-E220R

3610,00 

TCNV sari sobib ideaalselt, kui on vaja turvalist klipsaatorit. Seadmega saab pitseerida vorsti, linnuliha, ulukiliha ja karpe, samuti värsket liha ja juustu.