Kirjeldus
Koostises: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, kandja suhkur ja maltodekstriin.
Kasutamine: Soovituslik doos:
Kohupiim 4 – 6 DCU / 100 l piimale
Hapukoor, hapupiim 4 – 6 DCU / 100 l piimale
Pehmed juustud 6,25 DCU / 100 l piimale
Poolkõvad juustud 6,25 DCU / 100 l piimale
*Doseeritavad kogused on soovituslikud. Doseeritav kogus sõltub kasutatavast tehnoloogiast, toote rasvasusest ja soovitud lõpptoote omadustest.
Kasutamisjuhis: Säilitada temperatuuril < 4°C ja kuivas. Kui säilitatakse miinuskraadide juures, enne kasutamist hoida pakendit toatemperatuuril 30 kuni 60 minutit (kultuuri aktiivsuse tagamiseks). Enne kasutamist kontrollida, kas juuretis on pulbrilisel kujul. Lisada otse valmistatavasse piima niipea kui segaja labad on piimaga kaetud. Vältida õhu sattumist piima ja vahu teket.
Tähtis soovitus: kui tootest on moodustunud tahke mass, siis ta ei ole kasutuskõlblik ja tuleb ära visata, et hoida bakteriofaagidega saastumise oht kontrolli all, selleks tagada vastavate toodete puhul tehase ja seadmete pesemise ja desinfitseerimise efektiivsus regulaarse intervallina, et limiteerida bakteriofaagide kontsentratsiooni. Vältida süsteemi, et osa lõpptoodet satuks tagasi tootmisliini algusesse, et limiteerida faagi levikut.
Säilitamine: 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= +4°C.
Valmistatud: Danisco France SAS
Halal ja Kosher sertifitseeritud.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.