Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU
13,00 €
Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Laos
Tootekood:
IDC0209
Kategooriad: Juuretised, Jogurtile
Koostisosad: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutatud piima (sisaldab laktoosi).
Kasutamine: Soovituslik doos: jogurti valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 l piimale.
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min. Soovituslik hapendamise temperatuur: 35 – 45 °C.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= 4°C.
Valmistatud: Iff Danisco Sassenage France
Halal ja Kosher sertifitseeritud
Kaal | 0,014 kg |
---|---|
Mõõtmed | 13 × 0,5 × 17 cm |
Sarnased tooted
Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU SALE
MAKSEVIISID
TARNE
Klienditeenindus
Ettevõte
AS Veikand (reg. 10313504) © 2024. Välja tn 7, 80010 Pärnu, Eesti