Juuretis Danisco VEGE 053 LYO 200 DCU SALE
26,50 € 23,00 €
Soodushind seoses parim enne kuupäeva puhul, kõik tooted on kinnised ja avamata!
Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kristi Pärn, tel: +372 517 4056 või kristi.parn@veikand.ee
Laos
Tootekood:
IDC0203
Kategooriad: Hapukoorele, Hapupiimale, Jogurtile, Juuretised, Juustule, Keefirile, Kohupiimale, Pakkumised
Koostises: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus (NCFM®), Bifidobacterium lactis (HN019™)
Kasutamine: Soovituslik doos: taimsete toodete valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 L
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min.
Soovituslik hapendamise temperatuur: 43 – 45 °C.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= +4°C.
Valmistatud: DuPontanisco France SAS
Halal ja Kosher sertifitseeritud
Kaal | 0,023 kg |
---|---|
Mõõtmed | 17 × 13 × 0,5 cm |