Kirjeldus
Koostises: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus (NCFM®), Bifidobacterium lactis (HN019™)
Kasutamine: Soovituslik doos: taimsete toodete valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 L
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min.
Soovituslik hapendamise temperatuur: 43 – 45 °C.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= +4°C.
Valmistatud: Danisco France SAS
Halal ja Kosher sertifitseeritud.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.