Säilejuuretis HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU

15,50 

Juuretis on spetsiaalselt valitud ühe-liigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.

In stock

Koostisosad: Lactobacillus rhamnosus, Propionibacterium freudenreichii subsp. shermanii

Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutatud piima (sisaldab laktoosi).

Omadused: Juuretis piimatoodetele. Väga aeglane ja vähese hapnemisega, moodustades vähesel määral L (+) tüüpi piimhapet, äädikhapet ja propioonhapet. Moodustab väga vähesel määral teisi happeid, nagu ka diatsetüüli.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU lisatakse koos juuretisega. Ta mõjutab positiivses suunas hapendatud toodete tekstuuri ja/või maitset, säilitades toodete iseloomulikud organoleptilised omadused.

Kasutatakse värsketes hapendatud toodetes ja juustudes.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU aitab säilitada toodete värskust säileaja jooksul, samuti aitab ära hoida osade kõrvalmaitsete teket säileaja ja transpordi jooksul.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU inhibeerib mittesoovitatavate mikroorganismide arengut bioloogilisel viisil – nt. pärmide, hallituste ja heterofermentatiivsete piimhappebakterite.

Efektiivus sõltub saastumist põhjustanud mikroorganismide tüvedest ja liikidest.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU ei ole mõeldud juustudes aukude moodustamiseks.

Kasutamine:

Hapendatud tooted: Soovituslik doos: 10 – 15 DCU / 100 kg lõpptootele (nt. jogurt, hapupiim, hapukoor, jne.)

Feta ja feta-tüüpi juustud 5 – 20 DCU / 100 l piimale

*sõltub tehnoloogiast (hapnemise temperatuurist, doseeritavast kogusest).
Doseeritav kogus on soovituslik. Tegelik doseeritavkogus võib olla vajalik sõltuvalt tehnoloogiast, rasvasisaldusest ja soovitud toote omadusest sõltuvalt.

On soovitatav teha analüüse kõikide tootegruppide osas, mis sisaldavad värvaineid, värvuse muutust võib esineda sünteetilistel värvainetel – päikeseloojangukollane, karmoisiin, võlupunane (RED 40), erkpunane 4 R ja briljantsinine.

Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada säilejuuretis koos hapendamisejuuretisega otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~5…10 min.

Lisainformatsioon: Holdbac YM juuretised on väljatöötatud, testitud ja müüakse baseerudes nende kaitsvatele omadustele. Kliendid, kes kasutavad neid juuretisi teistes tootegruppides teevad seda omal vastutusel.

HOLDBAC YM-B LYO 100 DCU kasutatakse kui lisajuuretis koos hapendamisejuuretisega.

Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril  – 18°C.

Valmistatud: DuPont Danisco Niebüll, Saksamaa

Halal ja Kosher sertifitseeritud

Weight 0,01 kg
Dimensions 14,5 × 12 × 0,6 cm