Nordwise kurgijuuretis maitseaineseguga 20,4g
3,00 €
Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud elusad bakterid, mis kindlustavad stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.
Laos
Tootekood:
IDM0023
Kategooria: Juuretised
Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59
Kogus pakendis: 12 tk
Ühest juuretise tootest piisab 2 kilo hapukurkide valmistamiseks.
Kasutamisjuhis: 2 kg hapukurkide valmistamine:
1. Peske kurgid.
2. Asetage kurgid korraks kuuma vette.
3. Valmistage soolvesi: kuumutage 1 L vett keemiseni, lisage 2 spl soola ja 1 spl suhkrut. Jahutage vedelik 40 °C-ni.
4. Laduge kurgid purki vaheldumisi paki sisuga.
5. Valage jahutatud soolvesi kurkidele, nii et kurgid oleks täielikult kaetud. Sulgege purk koheselt. Paigutage purgid hapnemiseks sobivasse ruumi, kus temperatuur on ~ 22°C.
Vastavalt sellele, kas soovite vähem hapnenud või rohkem hapnenud kurki, kestab hapnemine 1-2 ööpäeva. Hapnenud kurke võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.
Säilitamine: Säilitada temperatuuril +2…+6 °C juures originaalpakendis. Lubatud hoida toatemperatuuril lühiajaliselt kuni 72 h.
Valmistatud: BioCC OÜ
Kaal | 0,020 kg |
---|---|
Mõõtmed | 8 × 2 × 10 cm |
Sarnased tooted
Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU SALE
Säilejuuretis HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU SALE
MAKSEVIISID
TARNE
Klienditeenindus
Ettevõte
AS Veikand (reg. 10313504) © 2024. Välja tn 7, 80010 Pärnu, Eesti