Juuretis Danisco VEGE 053 LYO 200 DCU
28,00 €
Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Laos
Koostises: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus (NCFM®), Bifidobacterium lactis (HN019™)
Kasutamine: Soovituslik doos: taimsete toodete valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 L
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min.
Soovituslik hapendamise temperatuur: 43 – 45 °C.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= +4°C.
Valmistatud: DuPont Danisco France SAS
Halal ja Kosher sertifitseeritud
Kaal | 0,023 kg |
---|---|
Mõõtmed | 17 × 13 × 0,5 cm |