Grillsüsi Grillep 50L
22,00 € Algne hind oli: 22,00 €.17,00 €Current price is: 17,00 €.
360mm x 10m vaakumsukk kanaliga
12,50 €
Juuretis Danisco VEGE 053 LYO 200 DCU
28,00 €
Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Laos
Tootekood:
IDC0203
Kategooriad: Kohupiimale, Keefirile, Juuretised, Jogurtile, Hapukoorele, Hapupiimale, Juustule
Koostises: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis, Lactobacillus acidophilus (NCFM®), Bifidobacterium lactis (HN019™)
Kasutamine: Soovituslik doos: taimsete toodete valmistamiseks 10 – 20 DCU / 100 L
Kasutamisjuhis: Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale. Segada aeglaselt ~30 min.
Soovituslik hapendamise temperatuur: 43 – 45 °C.
Säilitamine: Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= +4°C.
Valmistatud: DuPont Danisco France SAS
Halal ja Kosher sertifitseeritud
Kaal | 0,023 kg |
---|---|
Mõõtmed | 17 × 13 × 0,5 cm |
Sarnased tooted
Säilejuuretis HOLDBAC LC LYO 100 DCU SALE
Säilejuuretis HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU SALE
MAKSEVIISID
TARNE
Klienditeenindus
Ettevõte
AS Veikand (reg. 10313504) © 2024. Välja tn 7, 80010 Pärnu, Eesti