Nordwise kurgijuuretis maitseaineseguga 20,4g

3,00 

Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud elusad bakterid, mis kindlustavad stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.

Laos

Tootekood: IDM0023 Kategooria:

Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59

Kogus pakendis: 12 tk

Ühest juuretise tootest piisab 2 kilo hapukurkide valmistamiseks.

Kasutamisjuhis: 2 kg hapukurkide valmistamine:
1. Peske kurgid.
2. Asetage kurgid korraks kuuma vette.
3. Valmistage soolvesi: kuumutage 1 L vett keemiseni, lisage 2 spl soola ja 1 spl suhkrut. Jahutage vedelik 40 °C-ni.
4. Laduge kurgid purki vaheldumisi paki sisuga.
5. Valage jahutatud soolvesi kurkidele, nii et kurgid oleks täielikult kaetud. Sulgege purk koheselt. Paigutage purgid hapnemiseks sobivasse ruumi, kus temperatuur on ~ 22°C.

Vastavalt sellele, kas soovite vähem hapnenud või rohkem hapnenud kurki, kestab hapnemine 1-2 ööpäeva. Hapnenud kurke võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.

Säilitamine: Säilitada temperatuuril +2…+6 °C juures originaalpakendis. Lubatud hoida toatemperatuuril lühiajaliselt kuni 72 h.

Valmistatud: BioCC OÜ

 

Kaal 0,020 kg
Mõõtmed 8 × 2 × 10 cm