Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D

5,50 

Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D hapendatud piimatoodete – pehme juustu – valgehallitus juustu Camembert, Brie tüüpi juustu valmistamiseks – Valmimise juuretis valmistatud Penicillium candidumist. Penicillium candidum on Penicillium camembert´i tavanimetus. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU

5,50 

Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Nordwise kurgijuuretis maitseaineseguga 20,5g

4,00 

Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud elusad bakterid, mis kindlustavad stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.

Nordwise leivajuuretise komplekt 13g

3,70 

Küpseta leiba kodus!

Nordwise® leiva juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.

Leivajuuretise karbist leiad juuretise ja pärmi pakikese.

Nordwise hapusaia juuretis 7g

3,00 

Nordwise® hapusaia juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.