Juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU SALE
Juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU SALE Algne hind oli: 15,50 €.Current price is: 13,50 €.
Tagasi toodete juurde

Juuretis PROBAT 222 LYO 100 DCU

17,00 

Juuretis PROBAT 222 LYO 100 DCU hapendatud piimatoodete – hapupiima, hapukoore, kohupiima valmistamiseks – mesofiilsete mitme-liigiliste DL piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Laos

Tootekood: IDC0148 Kategooriad: , , ,

Koostisosad: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Lactococcus lactis subsp. lactis biovar.diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides subsp.cremoris

Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutaud piima (sisaldab laktoosi).

Kasutamine: Soovituslik doos:

Hapukoor, hapupiim 10 – 20 DCU / 100 l piimale

Kohupiim 5 – 20 DCU / 100 l piimale

Poolkõvad juustud 15 – 40 DCU / 100 l piimale

Või 20 – 50 DCU / 100 l piimale

*Doseeritavad kogused on soovituslikud. Doseeritav kogus sõltub kasutatavast tehnoloogiast, toote rasvasusest ja soovitud lõpptoote omadustest.

Kasutamisjuhis: Säilitada temperatuuril < -18°C  ja kuivas. Kui säilitatakse miinuskraadide juures, enne kasutamist hoida pakendit toatemperatuuril 30 kuni 60 minutit (kultuuri aktiivsuse tagamiseks). Enne kasutamist kontrollida, kas juuretis on pulbrilisel kujul. Lisada otse valmistatavasse piima niipea kui segaja labad on piimaga kaetud. Vältida õhu sattumist piima ja vahu teket.
Tähtis soovitus: kui tootest on moodustunud tahke mass, siis ta ei ole kasutuskõlblik ja tuleb ära visata, et hoida bakteriofaagidega saastumise oht kontrolli all, selleks tagada vastavate toodete puhul tehase ja seadmete pesemise ja desinfitseerimise efektiivsus regulaarse intervallina, et limiteerida bakteriofaagide kontsentratsiooni. Vältida süsteemi, et osa lõpptoodet satuks tagasi tootmisliini algusesse, et limiteerida faagi levikut.

Säilitamine: 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= -18°C.Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= -18°C.

Valmistatud: Danisco Niebüll, Saksamaa

Halal ja Kosher sertifitseeritud

Kaal 0,030 kg
Mõõtmed 20 × 15 × 0,5 cm