Sorteeri
Hamburgeri press Ø135mm roostevaba
130,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press Ø160mm roostevaba
95,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press Ø50mm roostevaba
57,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press ovaalne 105x75mm
70,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press süda 100x85mm
57,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hapniku eraldajad 504A50CC
16,00 €Hapniku eraldajad pannakse toidupakenditesse ja suletakse seejärel pakendi atmosfääri muutmiseks (st hapniku eemaldamiseks lämmastiku ja süsinikdioksiidi jäämiseks).
Jaapani kokanuga SANTOKU 24.555.18 must
Jõulutoodete valmistamise koolitus 11.11.2025
11. november 2025
70,00 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
Juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU SALE
Soodushind seoses parim enne kuupäeva puhul, kõik tooted on kinnised ja avamata!
Kontsentreeritud lüofiliseeritud juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU poolkõva ja kõva juustu valmistamiseks.
Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D
18,00 €Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks. Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse poolt Šveitsi-tüüpi juustus.
Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L
18,00 €Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.