Sorteeri
Hamburgeri press Ø160mm roostevaba
96,60 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press Ø50mm roostevaba
58,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press ovaalne 105x75mm
71,20 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press süda 100x85mm
58,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hapniku eraldajad 504A50CC
16,30 €Hapniku eraldajad pannakse toidupakenditesse ja suletakse seejärel pakendi atmosfääri muutmiseks (st hapniku eemaldamiseks lämmastiku ja süsinikdioksiidi jäämiseks).
Jõulutoodete valmistamise koolitus 11.11.2025
11. november 2025
71,20 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
Juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU
15,80 €Kontsentreeritud lüofiliseeritud juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU poolkõva ja kõva juustu valmistamiseks.
Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D
18,30 €Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks. Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse poolt Šveitsi-tüüpi juustus.
Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L
18,30 €Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU
5,60 €Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.