Pood

Hamburgeri press Ø160mm roostevaba

96,60 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hamburgeri press Ø50mm roostevaba

58,00 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hamburgeri press Ø75mm

55,90 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hamburgeri press ovaalne 105x75mm

71,20 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hamburgeri press süda 100x85mm

58,00 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Hapniku eraldajad 504A50CC

16,30 

Hapniku eraldajad pannakse toidupakenditesse ja suletakse seejärel pakendi atmosfääri muutmiseks (st hapniku eemaldamiseks lämmastiku ja süsinikdioksiidi jäämiseks).

 

Jõulutoodete valmistamise koolitus 11.11.2025

11. november 2025

71,20 

Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.

Juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU

15,80 

Kontsentreeritud lüofiliseeritud juuretis CHOOZIT ALP LYO 100 DCU poolkõva ja kõva juustu valmistamiseks.

Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D

18,30 

Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks.  Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse  poolt Šveitsi-tüüpi juustus.

Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L

18,30 

Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU

5,60 

Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.