Kõik tooted

Käsidoseeringuga soolveeprits

198,50 

Väikeste lihakoguste pritsimiseks kodumajapidamistes, katsetsehhides, koolitustel-esitlustel jne.

Sous Vide Cooker IDROCHEF 316 komplekt

1423,00 

Sous vide meetodi puhul küpsetatakse vaakumpakendatud toitu täpselt reguleeritud kindla temperatuuriga veevannis. Sel viisil küpsetades pikeneb säilivusaeg, jättes maitsed ja toote konsistentsi muutumatuks. Säilivad vitamiinid, toitained ja mineraalsoolad.

Liha S-konks 140/5mm

4,50 

Liha S-konks, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) riputamiseks.

Liha S-konks 160/6mm

6,50 

Liha S-konks, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) riputamiseks.

Liha S-konks 200/9mm

8,00 

Liha S-konks, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) riputamiseks.

Lauapealne konserviavaja 40cm

97,00 

Mugav ja lihtne konserviavaja. Eriti hea avada suuremaid konservipurke. Sobib väliürituste toitlustajale.