Pood

Maitseainesegu CHILI PEITSCHE OZGDL 1kg

17,00 

Maitseainesegu sobib ideaalselt poolsuitsuvorstide ja salaamide maitsestamiseks.

Valge PP ämber kaanega 20L

5,50 

Valge 20L kaanega ja sangaga ämber, mis on sobilik kasutada toiduainete pakendamiseks.

Suitsutuslaast lepp 7-12mm – 60L

13,00 

Suitsutuspuru (lepa laast) kuivatatud ja sorteeritud.

Käsivorstiprits SV-3L

205,00 

Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.

Maitseainesegu lihatoodetele PAMPA 1kg

17,00 

Piprasegu lihatoitude maitsestamiseks (kotletid, steigid, grillvorstid, konservid).

Kutter TQ8A

4899,00 

Kutter on õige seade, kui on vaja peenestada liha, kala, aedvilju, pähkleid, juustu, valmistada püreeritud tooteid nagu püreesupid, kastmed. Kutter on varustatud laiapõhjalise nõuga, kuhu sisse asetatakse noad ja kaabitsad, mis segavad ja peenestavad korraga tooteid.

Hamburgeri kotleti press Maxima Ø100mm

129,00 

Hamburgeri kotleti press Maxima Ø 100mm on valmistatud alumiiniumist ja roostevabast terasest. Pressi saab kasutada liha, kala ja köögiviljade jaoks.

Singi soolamispritsi püstol SU3525

125,00 

NB! Tegemist on ainult püstoliga. Tootega ei käi kaasas mahutit.

Valged plastikalused

5,00 

Ühekordsed plastikalused, millel on erinevad kasutamisvõimalused.

Kollageenkest Fibran 40 darksmoke RTU

13,00 

Suitsu läbilaskev kollageenkest keedusalaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.

Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU

5,50 

Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Laapensüüm Marzyme MT 2200

46,00 

Marzyme on laapensüüm, mis on toodetud puhastatud kultuuri Rhizomucor miehei poolt. Marzyme MT 2200 (2200 IMCU / g (International Milk Clotting Units – Rahvusvaheline Piima Kalgenemise Ühik)) kuulub mikrobioloogilist päritolu laapensüümide gruppi.

Juuretis YO-MIX 883 LYO 50 DCU

7,00 

Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Sous Vide Cooker IDROCHEF 316 komplekt

1400,00 

Sous vide meetodi puhul küpsetatakse vaakumpakendatud toitu täpselt reguleeritud kindla temperatuuriga veevannis. Sel viisil küpsetades pikeneb säilivusaeg, jättes maitsed ja toote konsistentsi muutumatuks. Säilivad vitamiinid, toitained ja mineraalsoolad.

Maitseainesegu verivorstile THÜRINGER ROTGOLD 1kg

19,00 

Verivorsti, grillvorsti ja praevorsti maitsestamiseks.