Pood

Lauapealne käsisegaja 1 segamisvõlliga 40L

479,00 

Vorstimassi segamiseks maitseainetega. Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.

Lauapealne käsisegaja 2 segamisvõlliga 30L

475,00 

Lauapealne segaja, mis sobib vorstimassi segamiseks maitseainetega. Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.

Torkenuga 27.502.18 kollane

16,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Purustamisnuga 76.540.21 must

18,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Juuretis YO-MIX 883 LYO 50 DCU

7,00 

Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Sous Vide Cooker IDROCHEF 316 komplekt

1400,00 

Sous vide meetodi puhul küpsetatakse vaakumpakendatud toitu täpselt reguleeritud kindla temperatuuriga veevannis. Sel viisil küpsetades pikeneb säilivusaeg, jättes maitsed ja toote konsistentsi muutumatuks. Säilivad vitamiinid, toitained ja mineraalsoolad.

Hakklihamasin TC22I Deluxe

799,00 

Tükeldatud liha hakkimiseks vorstide tootmisel. Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.

Kebabi vorm

155,00 

Roostevabast terasest vorm kebabi valmistamiseks.

Koti keevituse seade FRM-980 II

1899,00 

Antud seadmega on võimalik pakendada kuivatatud, vinnutatud tooteid loomulikus keskkonnas ilma vaakumita, kasutades vajadusel vaba hapniku sidujat.

Koti keevituse seade FRM-980 I

1899,00 

Antud seadmega on võimalik pakendada kuivatatud, vinnutatud tooteid loomulikus keskkonnas ilma vaakumita, kasutades vajadusel vaba hapniku sidujat.

Lihunikunuga 27.517.21 kollane

19,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Konditustamisnuga 27.507.18 kollane

17,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Käsidoseeringuga soolveeprits

195,00 

Väikeste lihakoguste pritsimiseks kodumajapidamistes, katsetsehhides, koolitustel-esitlustel jne.

Lai lihunikunuga 25.504.21 punane

19,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Torkenuga 25.502.21 punane

18,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Juustunuga 16.314.14 must

14,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Torkenuga 27.502.15 kollane

15,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Konserviavaja lauapealne

205,00 

Mugav ja lihtne konserviavaja. Eriti hea avada suuremaid konservipurke. Sobib väliürituste toitlustajale.

Vorstiprits SF-260

2039,00 

Hüdrauliline vorstiprints mugavaks vorstivalmistamiseks.