Sorteeri
Kollageenkest Fibran 45 darksmoke RTU
16,00 €Suitsu läbilaskev kollageenkest keedusalaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Kollageenkile 40x75cm
15,00 €Suitsu läbilaskev söödav kollageenkile sinkidele.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Piprasukk NaloSpice 55 piparde seguga
43,00 €Suitsu läbilaskev kest pool- ja täissuitsuvorstile ning keedusingile.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Piprasukk NaloSpice 80 musta pipraga
47,00 €Suitsu läbilaskev kest pool- ja täissuitsuvorstile ning keedusingile.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Polüamiidkest Amiflex Ekspress 58 pink
10,00 €Polüamiid säilekest, mis sobib hakkliha pakendamiseks, samuti keeduvorstide- ja keedusinkide valmistamiseks. Kest on roosat värvi. Kesta barjäärsus tagab toote pikema säilivuse. Kest ei ole suitsuläbilaskev.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Polüamiidkest NaloFerm 45 clear
15,00 €Suitsu läbilaskev polüamiidkest salaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Singisukk Stokfil Ø120mm-100m
37,00 €Singisukka saad kasutada omatehtud lihatoodete valmistamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Singivõrk Ø160mm-100m
37,00 €Singivõrku saad kasutada omatehtud lihatoodete valmistamiseks. Võrk muudab liha suitsetamine ja keetmise palju hõlpsamaks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Singivõrk Ø160mm-10m
10,00 €Singivõrku saad kasutada omatehtud lihatoodete valmistamiseks. Võrk muudab liha suitsetamine ja keetmise palju hõlpsamaks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee