Kunstkestad

Kollageenkest Fibran 45 darksmoke RTU

16,00 

Suitsu läbilaskev kollageenkest keedusalaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Kollageenkile 40x75cm

15,00 

Suitsu läbilaskev söödav kollageenkile sinkidele.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Piprasukk NaloSpice 55 piparde seguga

43,00 

Suitsu läbilaskev kest pool- ja täissuitsuvorstile ning keedusingile.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Piprasukk NaloSpice 80 musta pipraga

47,00 

Suitsu läbilaskev kest pool- ja täissuitsuvorstile ning keedusingile.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Polüamiidkest Amiflex Ekspress 58 pink

10,00 

Polüamiid säilekest, mis sobib hakkliha pakendamiseks, samuti keeduvorstide- ja keedusinkide valmistamiseks. Kest on roosat värvi. Kesta barjäärsus tagab toote pikema säilivuse. Kest ei ole suitsuläbilaskev.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Polüamiidkest NaloFerm 45 clear

15,00 

Suitsu läbilaskev polüamiidkest salaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Singisukk Stokfil Ø120mm-100m

37,00 

Singisukka saad kasutada omatehtud lihatoodete valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Singivõrk Ø160mm-100m

37,00 

Singivõrku saad kasutada omatehtud lihatoodete valmistamiseks. Võrk muudab liha suitsetamine ja keetmise palju hõlpsamaks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Singivõrk Ø160mm-10m

10,00 

Singivõrku saad kasutada omatehtud lihatoodete valmistamiseks. Võrk muudab liha suitsetamine ja keetmise palju hõlpsamaks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee