Hamburgeri press Ø75mm

55,00 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Hamburgeri press Ø125mm

90,00 

See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Suitsutusrest

100,00 

Suitsutusrest, mis sobib suuremasse suitsuahju.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Robotkiletaja LEO

7345,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee

Lauapealne käsisegaja 1 segamisvõlliga 40L

479,00 

Vorstimassi segamiseks maitseainetega. Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Pajuman, tel: +372 502 0377 või meelis.pajuman@veikand.ee

Lauapealne käsisegaja 2 segamisvõlliga 30L

475,00 

Lauapealne segaja, mis sobib vorstimassi segamiseks maitseainetega. Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Pajuman, tel: +372 502 0377 või meelis.pajuman@veikand.ee

Poolautomaatne vaakumiga sulgemisseade twist-off kaantega purkidele GCS/SA-06

16729,00 

Masin on mõeldud poolautomaatseks twist-off kaantega purkide sulgemiseks. Kaaned asetatakse purkidele käsitsi ja kaanetuse ajal tõmmatakse vaakumi tekitamiseks purgist õhk välja. Operatsiooni toimingut juhitakse pedaaliga.

NB! Antud on seadme baashind!

Kutter TQ8A

4899,00 

Kutter on õige seade, kui on vaja peenestada liha, kala, aedvilju, pähkleid, juustu, valmistada püreeritud tooteid nagu püreesupid, kastmed. Kutter on varustatud laiapõhjalise nõuga, kuhu sisse asetatakse noad ja kaabitsad, mis segavad ja peenestavad korraga tooteid.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Pajuman, tel: +372 502 0377 või meelis.pajuman@veikand.ee

Manuaalne singi soolamispritsi komplekt

410,00 

Ilma kompressorita.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Pajuman, tel: +372 502 0377 või meelis.pajuman@veikand.ee

Sous Vide Cooker IDROCHEF 316 komplekt

1400,00 

Sous vide meetodi puhul küpsetatakse vaakumpakendatud toitu täpselt reguleeritud kindla temperatuuriga veevannis. Sel viisil küpsetades pikeneb säilivusaeg, jättes maitsed ja toote konsistentsi muutumatuks. Säilivad vitamiinid, toitained ja mineraalsoolad.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Pajuman, tel: +372 502 0377 või meelis.pajuman@veikand.ee

Hakklihamasin TC22I Deluxe

799,00 

Tükeldatud liha hakkimiseks vorstide tootmisel. Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Pajuman, tel: +372 502 0377 või meelis.pajuman@veikand.ee

Kebabi vorm

155,00 

Roostevabast terasest vorm kebabi valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee