Käsidoseeringuga soolveeprits

195,00 

Väikeste lihakoguste pritsimiseks kodumajapidamistes, katsetsehhides, koolitustel-esitlustel jne.

Sous Vide Cooker IDROCHEF 316 komplekt

1400,00 

Sous vide meetodi puhul küpsetatakse vaakumpakendatud toitu täpselt reguleeritud kindla temperatuuriga veevannis. Sel viisil küpsetades pikeneb säilivusaeg, jättes maitsed ja toote konsistentsi muutumatuks. Säilivad vitamiinid, toitained ja mineraalsoolad.

Liha S-konks 140/5mm

4,00 

Liha S-konks, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) riputamiseks.

Liha S-konks 160/6mm

6,00 

Liha S-konks, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) riputamiseks.

Ribikonksud

10,00 

Ribikonksud, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) tõstmiseks.

Konserviavaja lauapealne

205,00 

Mugav ja lihtne konserviavaja. Eriti hea avada suuremaid konservipurke. Sobib väliürituste toitlustajale.

Lauapealne konserviavaja 40cm

95,00 

Mugav ja lihtne konserviavaja. Eriti hea avada suuremaid konservipurke. Sobib väliürituste toitlustajale.

Hakklihamasin TC22I Deluxe

799,00 

Tükeldatud liha hakkimiseks vorstide tootmisel. Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.