Pood

Laapensüüm Marzyme MT 2200

46,00 

Marzyme on laapensüüm, mis on toodetud puhastatud kultuuri Rhizomucor miehei poolt. Marzyme MT 2200 (2200 IMCU / g (International Milk Clotting Units – Rahvusvaheline Piima Kalgenemise Ühik)) kuulub mikrobioloogilist päritolu laapensüümide gruppi.

Leivanuga 16.103.20 must

13,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Lihaviilutaja 250mm

360,00 

Sellel professionaalsel lihaviilutajal on vastupidav alumiiniumkonstruktsioon ja karastatud roostevabast terasest nuga läbimõõduga 250mm. Lihaviilutaja on väga vaikne masin ja sobib kasutamiseks ruumides, kus saate ka kliente teenindada.

Lõhenuga 24.566.30 must

28,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Maitseainesegu grillvorstile BRATWURST EXTRA 250g

8,00 

Sobib suurepäraselt erinevate toor-, prae ja suitsuvorstide maitsestamiseks.

Maitseainesegu lamba- ja ulukilihale LAMMFLEISCH 200g

8,00 

Suurepärane toode lamba- ja ulukiliha maitsestamiseks. Sobib hästi ka köögiviljade maitsestamiseks.

Maitseainesegu lihatoodetele PAMPA 300g

9,00 

Piprasegu lihatoitude maitsestamiseks (kotletid, steigid, grillvorstid, konservid).

Maitseainesegu linnulihale PAPAGENO 330g

4,50 

Sobib suurepäraselt erinevate linnulihade maitsestamiseks.

Maitseainesegu šašlõkile SCHASCHLIKWÜRZUNG 350g

8,00 

Suurepärane toode šašlõki ja grill-liha maitsestamiseks. Toode sisaldab lihapehmendajat.

Maitseainesegu ürtidega GARTENKRÄUTER 150g

4,00 

Maitseainesegu ürtidega, mis sobib suurepäraselt kõikidele liha- ja kalatoodetele, samuti erinevatele salatitele.

Manuaalne aluse kiletaja koos väikepaki pakkimisalusega ITALDIBIPACK JOLLY WORK

2990,00 

Manuaalne aluse kiletaja koos väikepaki pakkimisalusega ITALDIBIPACK JOLLY WORK säästab operaatori pingutust, väldib logistikute seas levinud seljakahjustusi, tõstab töö tootlikkust ja tasuvust, parandab tulemust, hõlbustab ja võimaldab suuremate koormate pakkimist.