Pood

Kollageenkest Fibran 40 darksmoke RTU

13,00 

Suitsu läbilaskev kollageenkest keedusalaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.

Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU

5,50 

Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Laapensüüm Marzyme MT 2200

46,00 

Marzyme on laapensüüm, mis on toodetud puhastatud kultuuri Rhizomucor miehei poolt. Marzyme MT 2200 (2200 IMCU / g (International Milk Clotting Units – Rahvusvaheline Piima Kalgenemise Ühik)) kuulub mikrobioloogilist päritolu laapensüümide gruppi.

Sous Vide Cooker IDROCHEF 316 komplekt

1400,00 

Sous vide meetodi puhul küpsetatakse vaakumpakendatud toitu täpselt reguleeritud kindla temperatuuriga veevannis. Sel viisil küpsetades pikeneb säilivusaeg, jättes maitsed ja toote konsistentsi muutumatuks. Säilivad vitamiinid, toitained ja mineraalsoolad.

Maitseainesegu verivorstile THÜRINGER ROTGOLD 1kg

19,00 

Verivorsti, grillvorsti ja praevorsti maitsestamiseks.

Hakklihamasin TC22I Deluxe

799,00 

Tükeldatud liha hakkimiseks vorstide tootmisel. Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.

Käsivorstiprits SV-15L

369,00 

Sobib kasutamiseks jahimeestele ja kodustele vorstimeistritele.

Maitseainesegu PURELINE SALAMI BASIC 1kg

13,00 

Sobib salaami ja poolsuitsuvorsti valmistamiseks.

Vulkanuse terad – vahetuskomplekt

50,00 

Vulkanuse teritamiskomplektiga saate asendada oma Vulkanuse noateritaja osad.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Vulkanus Classic nugade teritaja

85,00 

Mugav nugade teritaja, millega piisab nugade teritamiseks ainult ühest tõmbest.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Starterkultuur BIOSTART PLUS 50 25g

5,00 

Starterkultuuri kasutatakse salaamivorstide valmistamiseks.