Sorteeri
Hamburgeri press Ø160mm roostevaba
95,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press Ø50mm roostevaba
57,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press ovaalne 105x75mm
70,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hamburgeri press süda 100x85mm
57,00 €See on kvaliteetne press, mis muudab burgeri valmistamise kergeks.
Hapniku eraldajad 504A50CC
16,00 €Hapniku eraldajad pannakse toidupakenditesse ja suletakse seejärel pakendi atmosfääri muutmiseks (st hapniku eemaldamiseks lämmastiku ja süsinikdioksiidi jäämiseks).
Jaapani kokanuga SANTOKU 24.555.18 must
50,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee
Juuretis CHOOZIT EYES2 LYO 2 D
18,00 €Juuretis pool-kõva ja kõva juustu valmistamiseks. Juuretis on 100% Propionibacterium freudenreichii ssp. Shermanii, mida kasutatakse Šveitsi-tüüpi ja suure auguga juustude valmistamiseks. Juuretis moodustab juustule iseloomulikud augud ja maitse. Propioonhape ja CO2 toodetakse piimhappest, mis toodetakse fermentatsioonil juuretiste, peamiselt Streptococcus thermophiluse ja Lactobacillus bulgaricuse poolt Šveitsi-tüüpi juustus.
Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L
18,00 €Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis CHOOZIT MA 14 LYO 50 DCU
10,00 €Homofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakteritega juuretis hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis CHOOZIT MA 4001 LYO 5 DCU
5,50 €Heterofermentatiivne mesofiilsete piimhappebakterite kultuur hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis Danisco VEGE 033 LYO 200 DCU
23,00 €Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis Danisco VEGE 061 LYO 200 DCU
30,00 €Termofiilsete piimhappebakterite juuretis hapendatud taimsete toodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis YO-MIX 495 LYO 100 DCU
13,00 €Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juuretis YO-MIX 883 LYO 50 DCU
7,00 €Termofiilsete piimhappebakterite kultuur jogurti ja hapendatud piimatoodete valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Juurviljalõikur VC450
715,00 €Juurviljalõikur, mis on mõeldud suurte koguste köögiviljade tükeldamiseks.
Kaabits/spaatel
2,00 €Kasutatakse toiduainetetööstuses.
Lisaküsimuste korral võta ühendust tehnoloogiga Liina Raja, tel: +372 5916 3700 või liina.raja@veikand.ee
Kaliibrimõõtja
5,00 €Spetsiaalne mõõdulint läbimõõdu määramiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust tehnoloogiga Liina Raja, tel: +372 5916 3700 või liina.raja@veikand.ee
Käsiklipsaator
385,00 €Käsiklipsaator on mõeldud vorstiseguga täidetud vorstikestade sulgemiseks metallklambritega, samuti erinevate singivõrkude ja vaakumkottide sulgemiseks.
Kastikäru
85,00 €Lihtsustage transporti laos, töökojas või teistes keskkondades selle tugeva kastikäruga.
Kindapingutid NIROFLEX EASE 10tk
5,00 €Kindapingutid metallkinnastele, et tagada kinda parem sobimine ja selle tõttu ka tõhusam töö.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee
Kinkekaart
10,00 € – 100,00 €Selle kinkekaardiga saab kasutaja osta Saksavorsti e-poest valitud summa eest tooteid.
Klipsaator TIPPER TIE TCNV-E220R
3610,00 €TCNV sari sobib ideaalselt, kui on vaja turvalist klipsaatorit. Seadmega saab pitseerida vorsti, linnuliha, ulukiliha ja karpe, samuti värsket liha ja juustu.