Pood
Sorteeri
Ahju grillvorstide ja toorsalaamide valmistamise koolitus 13.10.2026
13. oktoober 2026
75,00 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
Lihakonservide valmistamise koolitus 24.03.2026
24. märts 2026
75,00 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus 01.12.2026
01. detsember 2026
75,00 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
Karrageen GELCARIN MX 06 1kg
25,50 €Karrageen sobib erinevate lihatoodete paksendamiseks (seob vett ja parandab tekstuuri ning lõigatavust).
Terituspulk 4kant 25,5cm must
75,00 €Terituspulgal on 2 + 2 külge, aga 2 külge jämedat teritust ja 2 külge peenteritust.