Pood

Aasad punane 11cm

9,50 

Kasutada vorstide riputamiseks raamile/kepile.

Ahju grillvorstide ja toorsalaamide valmistamise koolitus 13.10.2026

13. oktoober 2026

75,00 

Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.

Lihakonservide valmistamise koolitus 24.03.2026

24. märts 2026

75,00 

Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.

Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus 01.12.2026

01. detsember 2026

75,00 

Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.

Karrageen GELCARIN MX 06 1kg

25,50 

Karrageen sobib erinevate lihatoodete paksendamiseks (seob vett ja parandab tekstuuri ning lõigatavust).

Terituspulk 4kant 25,5cm must

75,00 

Terituspulgal on 2 + 2 külge, aga 2 külge jämedat teritust ja 2 külge peenteritust.