Sorteeri
Nitritsool 1kg
3,50 €Nitritsoola kasutatakse lihatoodetes, konservides, vorstides säilitusainena ja liha punase värvuse säilitajana.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Leelo Mäesep, tel: +372 502 8924 või leelo.maesep@veikand.ee
Avatavad konservikaaned Ø99 48tk
9,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee
Seasooled 32/34 soolatud
25,00 €Naturaalsed soolatud seasooled kaliibriga 32/34, mis sobivad suurepäraselt erinevate vorstide valmistamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Verepulber 500g
3,70 €Verepulbrit kasutatakse verivorsti, grillvorsti ja praevorsti maitsestamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust tehnoloogiga Liina Raja, tel: +372 5916 3700 või liina.raja@veikand.ee
Konservikarbid 350g Ø99 48tk
13,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee
Kollageenkest Fibran 40 darksmoke RTU
13,00 €Suitsu läbilaskev kollageenkest keedusalaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Konservikarbid 250g Ø99 48tk
11,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee
Toidufosfaat CARFOSEL 1000-i 1kg
6,50 €Sodium tripolyphosphate
Fosfaadisegu liha veesiduvuse parandamiseks täis- ja poolsuitsuvorstides.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Leelo Mäesep, tel: +372 502 8924 või leelo.maesep@veikand.ee
Fibrooskest NaloFibrous 45 baknat
13,00 €Suitsu läbilaskev fibrooskest salaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Toiduželatiin 1kg
14,00 €Želatiin on maitsetu, lõhnatu aine, mida kasutatakse erinevate toitude paksendamiseks või tarretamiseks (nt tordikreemid, tarretis, sült, erinevad magusad ja soolased tarrendid).
Kollageenkest Fibran 45 darksmoke RTU
16,00 €Suitsu läbilaskev kollageenkest keedusalaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee
Seasooled Wurstmachers Liebling 30/32 soolatud
19,00 €Naturaalsed soolatud seasooled kaliibriga 30/32, mis sobivad suurepäraselt erinevate vorstide valmistamiseks.
Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee