Pood

Nitritsool 1kg

3,50 

Nitritsoola kasutatakse lihatoodetes, konservides, vorstides säilitusainena ja liha punase värvuse säilitajana.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Leelo Mäesep, tel: +372 502 8924 või leelo.maesep@veikand.ee

Avatavad konservikaaned Ø99 48tk

9,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee

Seasooled 32/34 soolatud

25,00 

Naturaalsed soolatud seasooled kaliibriga 32/34, mis sobivad suurepäraselt erinevate vorstide valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Verepulber 500g

3,70 

Verepulbrit kasutatakse verivorsti, grillvorsti ja praevorsti maitsestamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust tehnoloogiga Liina Raja, tel: +372 5916 3700 või liina.raja@veikand.ee

Konservikarbid 350g Ø99 48tk

13,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee

Kollageenkest Fibran 40 darksmoke RTU

13,00 

Suitsu läbilaskev kollageenkest keedusalaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

 

Konservikarbid 250g Ø99 48tk

11,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee

Toidufosfaat CARFOSEL 1000-i 1kg

6,50 

Sodium tripolyphosphate
Fosfaadisegu liha veesiduvuse parandamiseks täis- ja poolsuitsuvorstides.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Leelo Mäesep, tel: +372 502 8924 või leelo.maesep@veikand.ee

Fibrooskest NaloFibrous 45 baknat

13,00 

Suitsu läbilaskev fibrooskest salaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Toiduželatiin 1kg

14,00 

Želatiin on maitsetu, lõhnatu aine, mida kasutatakse erinevate toitude paksendamiseks või tarretamiseks (nt tordikreemid, tarretis, sült, erinevad magusad ja soolased tarrendid).

Kollageenkest Fibran 45 darksmoke RTU

16,00 

Suitsu läbilaskev kollageenkest keedusalaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Seasooled Wurstmachers Liebling 30/32 soolatud

19,00 

Naturaalsed soolatud seasooled kaliibriga 30/32, mis sobivad suurepäraselt erinevate vorstide valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee