Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D
5,50 €
Juuretis PC SAM 3 LYO 2 D hapendatud piimatoodete – pehme juustu – valgehallitus juustu Camembert, Brie tüüpi juustu valmistamiseks – Valmimise juuretis valmistatud Penicillium candidumist. Penicillium candidum on Penicillium camembert´i tavanimetus. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.
Laos
Koostisosad: Penicillium candidum
Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutaud piima (sisaldab laktoosi).
Kasutamine: Soovituslik doos:
Camembert 3 – 5 doosi / 1000 l piimale
Stabiliseeritud Brie 5 – 8 doosi / 1000 l piimale
10 doosi / 1000 L piimale pealiskatte jaoks
*Doseeritavad kogused on soovituslikud. Doseeritav kogus sõltub kasutatavast tehnoloogiast, toote rasvasusest ja soovitud lõpptoote omadustest.
Kasutamisjuhis: Säilitada temperatuuril < -18°C ja kuivas. Kui säilitatakse miinuskraadide juures, enne kasutamist hoida pakendit toatemperatuuril 30 kuni 60 minutit (kultuuri aktiivsuse tagamiseks). Enne kasutamist kontrollida, kas juuretis on pulbrilisel kujul. Lisada otse valmistatavasse piima niipea kui segaja labad on piimaga kaetud. Vältida õhu sattumist piima ja vahu teket.
Tähtis soovitus: kui tootest on moodustunud tahke mass, siis ta ei ole kasutuskõlblik ja tuleb ära visata, et hoida bakteriofaagidega saastumise oht kontrolli all, selleks tagada vastavate toodete puhul tehase ja seadmete pesemise ja desinfitseerimise efektiivsus regulaarse intervallina, et limiteerida bakteriofaagide kontsentratsiooni. Vältida süsteemi, et osa lõpptoodet satuks tagasi tootmisliini algusesse, et limiteerida faagi levikut.
Säilitamine: 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= -18°C.Lüofiliseeritud juuretiste hoidmine toatemperatuuril max 2 nädalat ei mõjuta parim enne kuupäeva. Peale saabumist säilitada 18 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril <= -18°C.
Valmistatud: Danisco Prantsusmaal
Halal ja Kosher sertifitseeritud
Kaal | 0,020 kg |
---|---|
Mõõtmed | 13 × 9 × 0,5 cm |