Tarretise / süldi vorm

3,00 

Vorm, kuhu sisse valmistada tarretist või sülti.

Liha S-konks 140/5mm

4,00 

Liha S-konks, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) riputamiseks.

Valged plastikalused

5,00 

Ühekordsed plastikalused, millel on erinevad kasutamisvõimalused.

Vorstide riputuskepp

5,00 

Vorstide jaoks mõeldud riputuskepp, mis mahub suurde suitsuahju.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Lihakonks 10cm punane

5,50 

Lihakonks, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) tõstmiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Liha S-konks 160/6mm

6,00 

Liha S-konks, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) riputamiseks.

Termomeetri andur – silikoonist

6,50 

Juhtmega digitaalne toiduvalmistamise BBQ termomeetri andur, mis võimaldab teil jälgida erinevat toitu või grilli/ahju/suitsetaja ümbritsevat temperatuuri.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Termomeetri andur – roostevaba

8,50 

Juhtmega digitaalne toiduvalmistamise BBQ termomeetri andur, mis võimaldab teil jälgida erinevat toitu või grilli/ahju/suitsetaja ümbritsevat temperatuuri.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee

Ribikonksud

10,00 

Ribikonksud, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) tõstmiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee