Lihavalk VEPRO-GEL 100 PC 2kg

26,50 

Allergeenivabal valgul on suurepärane vee ja rasvade sidumisvõime, mis aitab kaasa üldisele valmistoote tekstuur. Neutraalse maitse tõttu saab seda kasutada paljudes erinevates emulgeeritud lihades funktsionaalsete ja analüütiliste omaduste tõttu.

Stabilisaator Grindsted PF 315 Creamline 1kg

32,00 

Sobib dessertide, pudingite valmistamiseks. Stabilisaator-paksendaja sobib kasutada nii kuumtöödeldud toodetes nii kuumvillituna kui ka külmvillituna.

Kuivatatud kadakamarjad 1kg

36,00 

Klassikaline vürts ulukite, metssea ja metskitse maitsestamiseks. Samuti lamba-, looma- ning sealiha juurde.

Nitritsool 25kg

40,00 

Annab lihale punakasroosa värvuse ja pikendab toiduainete säilivusaega.

Jahvatatud kardemon 500g

40,00 

Jahvatatud kardemon sobib erinevate küpsetiste, magustoitude ja kuumade jookide maitsestamiseks.

Kartulitärklis 25kg

43,00 

Kartulitärklist kasutatakse kastmete, kissellide, pudingite ja muude toitude paksendajana, aga ka küpsetistes (biskviittaignas, kartulijahutordis).

Toiduainete tehnoloogia kõrgkooliõpik

65,00 

Raamat on mõeldud toiduainete tehnoloogia alaste baasteadmiste omandamiseks ja võtab kokku toiduainete tootmise tehnoloogiad Eestis.