250x400mm kuivlaagerdus vaakumkotid Tublin®10
17,00 €
Laagerduskotid, mis on mõeldud toore liha laagerdamiseks.
Laos
KIRJELDUS:
Kogus: 5 tk
Suurus: 250 x 400 mm
Säilitada jahedas (11-25°C), kuivas ja pimedas
Päritolumaa Taani
Tootja: Tub-Ex ApS
VEISELIHA LAAGERDAMINE
Kuidas kasutada Tub-Ex Tublin® kotte:
Valige sobiv veiseliha tükk, võib olla ka ribiliha ja asetage see kotti.
Kasutage toruga või kamber vaakumpakendajat, et imeda kotist õhk välja ja keevitada kott kinni.
Vajalik on vaid kerge vaakum nii, et kott puutuks lihaga kokku.
Asetage ettevaatlikult pakendatud liha hästi ventileeritud külmiku restile (laagerduva liha ümber peab toimuma hea õhuvool, et laagerdusprotsess toimuks korralikult).
Parim on kui asetate liha osa allapoole ja rasvaga osa üles poole.
Esimese nädalal toimub protsess liha ja koti vahel ning liha värvus muutub tumedamaks.
Liha peab laagerduma minimaalselt 21 päeva. Selle aja jooksul kaotab ta umbes 10% oma kaalust. Soovituslik laagerdamise aeg on 28 päeva. Kauem laagerdudes (üle 35 päeva) on liha täiesti söödav, kuid kaotab ajapikku mahlasuse ja maitseomadused muutuvad omaseks vinnutatud lihale.
Peale soovitud laagerdusperioodi, võib liha kotist välja võtta ja ennem streikide lõikamist eemaldage vajadusel liha väliskihilt kuivanud pind.
Kaal | 0,1 kg |
---|---|
Mõõtmed | 17,5 × 28 × 4 cm |