Teisipäeval, 02.12, kogunesid huvilised Pärnusse, et õppida poolsuitsuvorsti valmistamise kunsti. Päev möödus naeru, maitsvate lõhnade ja põnevate teadmiste tähe all – alustati liha peenestamisest ja maitseainete kaalumisest ning jõuti vorstimassi segamise, pritsimise ja kuumtöötlemiseni.
Kõige toredam hetk saabus päeva lõpus: iga osaleja lahkus enda valmistatud vorstidega, mis saavad jõululaual uhkelt särada. Lisaks vorstidele võeti kaasa ka uued tutvused ja sõbralikud mälestused, sest koolitus oli rohkem kui lihtsalt õppimine – see oli ühine kogemus, mis tõi inimesed kokku.
2025. aasta koolitused said sellega väärikalt lõpetatud, kuid juba praegu on avatud registreerimine 2026. aasta koolitustele. Kes soovib uuel aastal ise vorstimeistriks saada, on oodatud liituma!