Saksavorsti jõulutoodete valmistamise koolitus 11.11.2025

🎄 Verivorstide valmistamise koolitus tõi Veikandisse jõuluhõngu!

📌 11. novembril 2025 kogunesid toiduhuvilised Pärnus, Välja tänaval, et osaleda Saksavorsti korraldatud “Jõulutoodete valmistamise koolitusel”. Päev algas kohviga ja ohutustehnika tutvustamisega, mille järel sukelduti õppelaboris praktikale.

⚙️ Kogenud tehnoloogide Liina Raja ja Virgo Loide juhendamisel said osalejad ise käed külge panna – alustades liha peenestamisest ja kruubi keetmisest, liikudes edasi maitsestamise ja verivorsti massi segamise juurde. Koolitusel kasutati spetsiaalselt koostatud retsepte, mis andsid vorstidele traditsioonilise ja koduse maitse.

⛄️ Päeva jooksul käsitleti ka verivorstide valmistamise seadmeid, maitseaineid ja naturaalsoolte valikut, et iga osaleja saaks teadmised, millega kodus ise jõuluks verivorste valmistada.

🎅 Saksavorsti koolitus pakkus osalejatele väärtuslikku kogemust ja praktilisi oskusi, mis aitavad hoida elus Eesti jõulutraditsioone – seda kõike mõnusa meeleolu ja asjatundliku juhendamise saatel.

❄ Sel aastal toimub Veikandis viimane boonus Saksavorsti töötuba, milleks on “Poolsuitsuvorsti valmistamine koolitus 02.12.2025”!
Viimased üksikud kohad on veel alles, seega, kes tahab jõululauale pakkuda enda tehtud vorsti, siis registreeri ennast nüüd: https://saksavorst.ee/toode/poolsuitsuvorsti-valmistamise-koolitus-02-12-2025/

#saksavorst #veikand #koolitus #õppelabor #vorstitegu #verivorst

Rohkem
uudiseid