Pood

Maitseainesegu linnulihale PAPAGENO 330g

5,00 

Sobib suurepäraselt erinevate linnulihade maitsestamiseks.

Kuivatatud murulauk SCHNITTLAUCH 500g SALE

Algne hind oli: 9,50 €.Current price is: 5,00 €.

Soodushind seoses parim enne kuupäeva puhul, kõik tooted on kinnised ja avamata!

Suurepärane toode erinevate taime- ja lihatoitude maitsestamiseks.

Maitseainesegu hakklihatoodetele HACKFLEISCH MIX 300g

4,50 

Maitseainete ja riivsaia segu kotlettide ning teiste hakklihast toodete valmistamiseks.

Kuivatatud tüümian THYMIAN 100g

4,50 

Suurepärane toode erinevate taime- ja lihatoitude maitsestamiseks.

Kuivatatud murulauk SCHNITTLAUCH 80g

4,50 

Suurepärane toode erinevate taime- ja lihatoitude maitsestamiseks.

Nordwise hapusaia juuretis 7g

4,50 

Nordwise® hapusaia juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.

Nordwise kurgijuuretis maitseaineseguga 20,5g

4,50 

Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud elusad bakterid, mis kindlustavad stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.

Maitseainesegu ürtidega GARTENKRÄUTER 150g

4,50 

Maitseainesegu ürtidega, mis sobib suurepäraselt kõikidele liha- ja kalatoodetele, samuti erinevatele salatitele.

Nordwise leivajuuretise komplekt 13g

4,50 

Küpseta leiba kodus!

Nordwise® leiva juuretise ainulaadne juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab leivataina hapnemiseks vajalikud bakterid, mis kindlustavad õige ja stabiilse hapnemisprotsessi.

Leivajuuretise karbist leiad juuretise ja pärmi pakikese.

Liha S-konks 140/5mm

4,50 

Liha S-konks, mis sobib looma- ja linnuliha (nt lihalõikude, kotlettide ja kanakoibade) riputamiseks.

Ribi tõmbetera 20mm

4,50 

Ribi tõmbetera on käepideme külge kruvitud ja seda saab hõlpsasti vahetada, nii et jätkusuutlik ja efektiivne tööriist on täielikult kasutusvalmis.