Sorteeri
Konditustamisnuga 76.507.13 must
14,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee
Konditustamisnuga 76.507.15 must
16,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee
Konditustamisnuga 76.513.13 must
14,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee
Konditustamisnuga 76.513.15 must
16,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee
Kotleti otsik Ø10cm
80,00 €Kotleti otsik, mis lisatakse kas käsivorstipritsi või hakklihamasina külge.
Laapensüüm Marzyme MT 2200
46,00 €Marzyme on laapensüüm, mis on toodetud puhastatud kultuuri Rhizomucor miehei poolt. Marzyme MT 2200 (2200 IMCU / g (International Milk Clotting Units – Rahvusvaheline Piima Kalgenemise Ühik)) kuulub mikrobioloogilist päritolu laapensüümide gruppi.
Leivanuga 16.103.20 must
13,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee
Lihaviilutaja 250mm
360,00 €Sellel professionaalsel lihaviilutajal on vastupidav alumiiniumkonstruktsioon ja karastatud roostevabast terasest nuga läbimõõduga 250mm. Lihaviilutaja on väga vaikne masin ja sobib kasutamiseks ruumides, kus saate ka kliente teenindada.
Lõhenuga 24.566.30 must
28,00 €Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kersti Sääsk, tel: +372 504 6928 või kersti.saask@veikand.ee
Maitseainesegu grillvorstile BRATWURST EXTRA 250g
8,00 €Sobib suurepäraselt erinevate toor-, prae ja suitsuvorstide maitsestamiseks.
Maitseainesegu lamba- ja ulukilihale LAMMFLEISCH 200g
8,00 €Suurepärane toode lamba- ja ulukiliha maitsestamiseks. Sobib hästi ka köögiviljade maitsestamiseks.
Maitseainesegu lihatoodetele PAMPA 300g
9,00 €Piprasegu lihatoitude maitsestamiseks (kotletid, steigid, grillvorstid, konservid).
Maitseainesegu linnulihale PAPAGENO 330g
4,50 €Sobib suurepäraselt erinevate linnulihade maitsestamiseks.