Sorteeri
Toiduainete tehnoloogia kõrgkooliõpik SALE
Raamat on mõeldud toiduainete tehnoloogia alaste baasteadmiste omandamiseks ja võtab kokku toiduainete tootmise tehnoloogiad Eestis.
Kaardus konditustamisnuga 27.513.15 kollane
Säilejuuretis HOLDBAC YM-C LYO 100 DCU SALE
Soodushind seoses parim enne kuupäeva puhul, kõik tooted on kinnised ja avamata!
Juuretis on spetsiaalselt valitud mitmeliigiline lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks koos hapendamise juuretisega.
Linnu torkenuga 27.591.10 kollane
Konditustamisnuga 27.507.21 kollane
Jahvatatud kardemon 200g
17,50 €Jahvatatud kardemon sobib erinevate küpsetiste, magustoitude ja kuumade jookide maitsestamiseks.
Sinepimarinaad MARINOX DIJON 5kg
39,00 €Prantsuse Dijoni sinepimarinaad. Sobib vorstide, erinevate lihade ning pasta- ja riisiroogade maitsestamiseks.
Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus 16.09.2025
16. september 2025
70,00 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
Kuivatatud basiilik BASILIKUM 80g
3,00 €Suurepärane toode erinevate taime- ja lihatoitude maitsestamiseks.
Kuivatatud tüümian THYMIAN 500g
13,00 €Suurepärane toode erinevate taime- ja lihatoitude maitsestamiseks.