Pood

Nitritsool 1kg

3,50 

Nitritsoola kasutatakse lihatoodetes, konservides, vorstides säilitusainena ja liha punase värvuse säilitajana.

Avatavad konservikaaned Ø99 48tk

9,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee

Seasooled 32/34 soolatud

25,00 

Naturaalsed soolatud seasooled kaliibriga 32/34, mis sobivad suurepäraselt erinevate vorstide valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

Verepulber 500g

3,70 

Verepulbrit kasutatakse verivorsti, grillvorsti ja praevorsti maitsestamiseks.

Konservikarbid 350g Ø99 48tk

13,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee

Kollageenkest Fibran 40 darksmoke RTU

13,00 

Suitsu läbilaskev kollageenkest keedusalaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee

 

Konservikarbid 250g Ø99 48tk

11,00 

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Meelis Vallaste, tel: +372 502 8402 või meelis.vallaste@veikand.ee

Toidufosfaat CARFOSEL 1000-i 1kg

6,50 

Sodium tripolyphosphate
Fosfaadisegu liha veesiduvuse parandamiseks täis- ja poolsuitsuvorstides.

Fibrooskest NaloFibrous 45 baknat

13,00 

Suitsu läbilaskev fibrooskest salaami, pool- ja täissuitsuvorsti valmistamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Külli Loomets, tel: +372 523 6689 või kylli.loomets@veikand.ee