Toiduainete tehnoloogia kõrgkooliõpik
70,00 €
Raamat on mõeldud toiduainete tehnoloogia alaste baasteadmiste omandamiseks ja võtab kokku toiduainete tootmise tehnoloogiad Eestis.
Varastossa
Tuotetunnus (SKU):
OTH0223
Osastot: Kõik maitseained, Kõik tooted, Maitseained, Seadmed
Koostatud õpik on mõeldud eelkõige toiduainete tehnoloogia alaste baasteadmiste omandamiseks, olles aluseks praktiliste õppevormide (labortööd, praktikumid) ning erinevate e-õppe materjalide väljatöötamisel.
Õpik sisaldab süsteemselt esitatud baasteadmisi:
1. Loomse- ja taimse toorme omadused, koostised jms
2. Toidutoorme töötlemise füüsikalis-keemilised ja bioloogilised põhiprotsessid
3. Olulisemate toiduainete tehnoloogia.