Kauppa
Järjestä
Ahju grillvorstide ja toorsalaamide valmistamise koolitus 13.10.2026
13. oktoober 2026
75,00 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
Lihakonservide valmistamise koolitus 24.03.2026
24. märts 2026
75,00 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus 01.12.2026
01. detsember 2026
75,00 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
KOHAD TÄIS! Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus 02.12.2025
2. detsember 2025
75,00 €Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.
Karrageeni Gelcarin MX 06 1kg
25,50 €Karrageeni sopii erilaisten lihatuotteiden sakeuttamiseen (sitoo vettä sekä parantaa tekstuuria ja leikattavuutta).
Teroituspuikko 4-sivuinen 25,5 cm musta
75,00 €Teroituspuikossa on 2 + 2 sivua, mutta 2 sivua on karkeateroitusta varten ja 2 sivua hienoteroitusta varten.