Kauppa

Ahju grillvorstide ja toorsalaamide valmistamise koolitus 13.10.2026

13. oktoober 2026

75,00 

Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.

Lihakonservide valmistamise koolitus 24.03.2026

24. märts 2026

75,00 

Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.

Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus 01.12.2026

01. detsember 2026

75,00 

Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.

KOHAD TÄIS! Poolsuitsuvorsti valmistamise koolitus 02.12.2025

2. detsember 2025

75,00 

Koolituse viivad läbi tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide. Koolitus toimub eesti keeles.

Karrageeni Gelcarin MX 06 1kg

25,50 

Karrageeni sopii erilaisten lihatuotteiden sakeuttamiseen (sitoo vettä sekä parantaa tekstuuria ja leikattavuutta).

Teroituspuikko 4-sivuinen 25,5 cm musta

75,00 

Teroituspuikossa on 2 + 2 sivua, mutta 2 sivua on karkeateroitusta varten ja 2 sivua hienoteroitusta varten.