Kirjeldus
Koolitust läbivad teemad:
* Algtõed toiduohutusest,
* Retseptide koostamine ning lisaainete valik,
* Tooraine ettevalmistamine,
* Seadmete valik ja kasutamine,
* Praktiline töö: vorstimassi valmistamine, vorstide pritsimine ja termiline töötlemine.
Päevakava:
09.00 Kogunemine, hommikukohv
09.20 Ohutustehnikaalane instrueerimine
09.40 Retseptuuri koostamine
10.00 Praktiline töö õppelaboris – liha peenestamine, maitseainete kaalumine vastavalt retseptuurile, vorstimassi segamine, pritsimine ja klipsimine, vorstilattide keppidele asetamine
12.30 – 13.00 Kohvipaus
13.00 Poolsuitsuvalmistamise teooria, teoreetilised küsimused-vastused (seadmed, kestad, maitseained)
14.30 – 15.30 Soojade vorstide degusteerimine (orienteeruv lõpuaeg kujuneb vastavalt praktilise töö pikkusele)
NB! Ainult koolitust ostes palume valida transpordiks "Tulen ise järgi Välja tn 7, Pärnu"!
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.