Juuretis CHOOZIT Kefir DC LYO 1000 L

18,00 

Keefiriseente mikrofloorat sisaldav juuretis keefiri valmistamiseks. Juuretis on lüofiliseeritud, pulbriline ja otse tootesse lisamiseks.

Lisaküsimuste korral võta ühendust müügijuhiga Kristi Pärn, tel: +372 517 4056 või kristi.parn@veikand.ee

Laos

Tootekood: IDC0174 Kategooriad: ,

Koostisosad: Keefiriseente mikrofloora, keefiri pärmid, piimahappebakterid: Lactococcus lactis subsp., Leuconostoc sp., Lactobacillus sp., Streptococcus thermophilus.

Juuretise valmistamisel on toitekeskkonnas kasutaud piima (sisaldab laktoosi).

Kasutamine: Soovituslik doos: keefiri valmistamiseks 1 pakk / 1000 l piimale.
Doseeritav kogus on soovituslik. Lisa kogus võib olla vajalik sõltuvalt tehnoloogiast, rasvasisaldusest ja soovitud toote omadusest sõltuvalt. Me ei võta endale vastutust põhjendamatu taotluse puhul.

Kasutamisjuhis: Piim pastöriseerida temp. 95 °C / 5-10 min, jahutada hapendamise temperatuurile 23…26 °C. Enne pakendi avamist desinfitseerida pakend desinfektandiga (vajadusel kuivatada). Avatud pakendist lisada juuretise kultuur otse pastöriseeritud ja hapendamise temperatuuril olevale piimale.  Soovituslik doos 1 pakend / 1000 l piimale. Segada aeglaselt 5…10 min.

Hapendada kuni ph 4,6 … 4,65 (~ hapnemise aeg 15 … 18 h).Peale hapendamist segada ühtlaseks ja jahutada 10 … 16°C-ni, pakendada, seejärel järeljahutada ja säilitada temp. 4…6°C.
Soovitatav on kasutada korraga kogu pakend, et oleks tagatud toote ühtlane kvaliteet.

Säilitamine:12 kuud valmistamise kuupäevast temperatuuril – 18°C.

Valmistatud: Danisco Niebüll, Saksamaa

Halal ja Kosher sertifitseeritud

Kaal 0,01 kg
Mõõtmed 14,5 × 12 × 0,3 cm