Kirjeldus
Koolitust läbivad teemad:
* Tooraine ja abimaterjalid,
* Retseptide koostamine,
* Veretoodete tootmise tehnoloogiad,
* Valge vorsti valmistamise tehnoloogia,
* Veretoodete defektid ja nende tekkepõhjused,
* Veretoodete säilitamine,
* Praktiline töö: vorstimassi valmistamine, vorstide pritsimine ja termiline töötlemine.
Päevakava:
09.00 Kogunemine, hommikukohv
09.20 Ohutustehnikaalane instrueerimine
09.40 Retseptuuri koostamine
10.00 Praktiline tööd õppelaboris
12.00 Vorstide kuumtöötlemine
12.30 – 13.00 Kohvipaus
13.00 – 14.00 Veretoodete ja valge vorsti valmistamise teooria, teoreetilised küsimused-vastused (seadmed, kestad, maitseained)
14.00 – 15.00 Vorstide degusteerimine (orienteeruv lõpuaeg kujuneb vastavalt praktilise töö pikkusele)
NB! Ainult koolitust ostes palume valida transpordiks "Tulen ise järgi Välja tn 7, Pärnu"!
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.